29. 4. 2024

Chelsea zvažuje přestup hvězdy Realu Madrid za 60 milionů eur

Podle několika zpráv se Chelsea zapojila do závodu o podpis hvězdného záložníka Realu Madrid. Chelsea bude muset přijít s nabídkou kolem 60 milionů eur, aby se pokusila hvězdného středopolaře přetáhnout na Stamford Bridge.

Tato posila by se mohla ukázat jako velmi užitečná pro tým Chelsea. Real Madrid je připraven nechat Brazilce Casemira za správnou cenu z klubu odejít.

Brazilec je jedním z nejlepších defenzivních záložníků ve hře. Za Real Madrid debutoval v sezóně 2015/16 a od té doby patří ke stálým tvářím týmu.

Záložník má na kontě 307 zápasů za Real Madrid, přičemž vstřelil 30 gólů a dalších 27 připravil. Vzhledem k jeho malé vytíženosti v letošní sezoně je prý Bílý Balet připraven se s Casemirem rozloučit.

Tato situace upozornila Chelsea a ta se nyní snaží záložníka z Realu Madrid získat. Podle zpráv je Chelsea připravena dorovnat cenu, kterou Los Blancos za Brazilce požadují, a to 60 milionů eur.

Problém, kterému Chelsea čelí, však spočívá v tom, že Casemiro je spojován také s Paris Saint-Germain. Pro Blues bude velmi těžké jim v přestupovém souboji konkurovat.

Rosse Barkleyho Chelsea prodá a ani setrvání Saula Niguéze na Stamford Bridge se pravděpodobně neprodlouží. Proto bude podpis smlouvy s Casemirem v Chelsea vítán s otevřenou náručí.

Chelsea má na podobné pozici jako Casemiro k dispozici hráče jako N’Golo Kante, Jorginho a Mateo Kovačič. Podpisem hráče světové třídy, jako je Casemiro, by se však kádr pouze zkvalitnil a Chelsea si chce být jistá, že se tento přestup uskuteční.

Casemirovi agenti již zahájili jednání s Chelsea.