29. 4. 2024

TOP 7 útočníků, které může získat Seattle Kraken: Přijde Voráček s Palátem?

Zdroj: Depositphotos

V kanadsko-americké NHL se blíží expanzní draft. Ron Francis (GM nově vzniklého Seattlu Kraken) si bude volit první hráče na svou soupisku. Pár dní před startem očekávaného výběru již známe jména hokejistů, kteří jsou mu k dispozici. Toto je 7 útočníků, kteří mohou oblékat dres Krakenů v novém ročníku.

7.místo: Jeff Skinner

Skinner patří k největším zklamáním posledních sezón  NHL. V ročníku 2020/2021 v dresu Buffala Sabres odehrál 53 zápasů, ve kterých získal chudých 14 kanadských bodů. Pomohl by mu restart v dresu nově vzniklého Seattlu?

6.místo: Nino Niederreiter

I švýcarská superstar zůstane nechráněná. Vedení Caroliny Hurricanes nabízí Seattlu 28-letého Niederreitera. V uplynulém ročníku patřil Niederreiter k největším osobnostem Canes. Odehrál 56 zápasů, ve kterých vstřelil 20 gólů a přidal 14 asistencí. V play-off v 7 utkáních získal pouze jediný kanadský bod.

5.místo: Jordan Eberle

Po Edmontonu Oilers a New Yorku Islanders by se jednalo o třetí zastávku Eberleho v kanadsko-americké NHL. 31letý forward patřil v uplynulém ročníku k největším hvězdám na soupisce Ostrovanů. Odehrál 55 zápasů se ziskem 33 bodů, ke kterým přidal v play-off další 4 góly a 7 asistencí.

4.místo: Jakub Voráček

Philadelphii Flyers s největší pravděpodobností opustí Jakub Voráček. 31letý český útočník nebude chráněn ani během expanzního draftu. V uplynulém ročníku získal rodák z Kladna 43 kanadských bodů v 53 utkáních.

A ti 3 nejlepší?