29. 4. 2024

Padne Watford po šesté v řadě? Skolit je přijedou Kohouti z Londýna!

Tottenham Hotspur se v sobotu bude snažit udržet v blízkosti první čtyřky, když se v Premier League utká s Watfordem, který naopak okupuje pozice v blízkosti sestupových vod.

Severolondýnský celek má pod vedením Antonia Conteho dobrou formu, od příchodu Itala v lize neprohrál a na čtvrtý Arsenal ztrácí pouhých pět bodů a má dva zápasy k dobru.

Po neuspokojivé remíze se Southamptonem uprostřed týdne sice Tottenham ztratil body, ale v dosavadních sedmi zápasech Conteho Premier League se mu podařilo čtyřikrát vyhrát a třikrát remizovat. Watford se naopak trápí a před sestupovým pásmem ho momentálně chrání Burnley, které odehrálo o dva zápasy méně.

Zprávy z Watfordu

Problémy Watfordu se neomezují jen na výsledky, z deseti zápasů pod vedením Claudia Ranieriho utrpěl osm porážek (dvě výhry). Hornets se také potýkají s personálními problémy, mimo hru jsou Ismaila Sarr, Christian Kabasele, Ben Foster, Peter Etebo, Nicolas N’Koulou, Danny Rose a Tom Cleverley.

Pochybnosti panují také u Kika Femeníi, který se zranil při porážce 4:1 s West Hamem a možná ho nahradí slovenský fotbalista Juraj Kucka, jenž se vrátil ze středu pole.

Předpokládaná jedenáctka Watfordu: Bachmann; Kucka, Sierralta, Cathcart, Masina; Louza, Sissoko, Tufan; Hernandez, Dennis, King.

Zprávy z Tottenhamu

Tottenham je momentálně jedním z nejčerstvějších celků v Premier League, ale stále má několik zraněných hráčů. Steven Bergwijn, Giovani Lo Celso, Ryan Sessegnon a Christian Romero budou v tomto zápase chybět.

Conte však pravděpodobně bude střídat v kompletní jedenáctce a místo Dele Alliho a Harryho Winkse nasadí Lucase Mouru a Olivera Skippa.

Předpokládaná jedenáctka Tottenhamu: Lloris; Tanganga, Sanchez, Dier; Emerson, Skipp, Hojbjerg, Reguilon; Son, Lucas; Kane.

Vzájemné zápasy

29.08.21 – PL – Tottenham vs Watford 1 : 0
05.09.20 – PK – Watford vs Tottenham 2 : 1
18.01.20 – PL – Watford vs Tottenham 0 : 0
19.10.19 – PL – Tottenham vs Watford 1 : 1
30.01.19 – PL – Tottenham vs Watford 2 : 1