30. 4. 2024

Analýza Motor Č.Budějovice vs Pardubice: Natáhnou Východočeši vítěznou sérii?

Motor po dlouhé sérii zvedl svou formu, pomohl i návrat Michala Vondrky a uzdravení Milana Gulaše, ani tak to ovšem není z pohledu loňského semifinalisty ono.

Před reprezentační pauzou České Budějovice nestačily na Olomouc 1:3 a patří jim až 11. příčka.

Stále by měl chybět Dominik Hrachovina a od začátku roku není k dispozici kanadský bek Stuart Percy, oba patří ke klíčovým hráčům.

Vedení se ještě rozhodlo udělat jednu menší změnu a poslalo Zdeňka Doležala na hostování do Hradce.

Bývalý sparťanský forvard se zatím trápí s bilancí 0+0, ale hned v prvním duelu za Mountfield skóroval.

Parta Jaroslava Modrého se pokusí vyzrát na nejlepší tým soutěže, pardubické Dynamo.

Nová sázkovka Betano se nebojí rozdávat tučné bonusy a peníze zdarma. Vsaď si na Extraligu bez otravných limitů. REGISTRUJ SE ZDE A VYZVEDNI 3000,- KČ, KTERÉ NYNÍ JAKO NOVÍ ROZDÁVAJÍ.

Perníkáři vyhráli devětkrát v řadě, před pauzou vyzráli na Spartu poměrem 3:2.

Pardubicím přitom chyběla prakticky čtvrtina mužstva, bratři Musilové si odpykávají tresty za incident proti Olomouci, a zranění jsou Čerešňák, Hyka, Rohlík a Kolář.

I tak si svěřenci Radima Rulíka dokáží překonat tyhle překážky, obrovskou zásluhu na tom má nejlepší gólmanské duo Will a Frodl.

Přes ztráty by měli být hosté favoritem, to potvrzuje i nominace na Karjalu, kde figurovali Dvořák, Košťálek, Poulíček a Will, mezi další nepostradatelné lídry Dynama patří T. Zohorna a Radil, kteří také v minulosti oblékali národní dres.