7. 10. 2024

Analýza SSC Neapol vs Glasgow Rangers: Chystají domácí další kanonádu?

Zdroj: Depositphotos

Zápas nejproduktivnějšího týmu proti nejhůře bránícímu v letošním ročníku Ligy mistrů uvidí ve čtvrtek večer pod Vesuvem, kde se představí nejen otloukánek skupiny A, ale celé soutěže.

Glasgow Rangers je po čtyřech kolech na nule, skóre 1:16 pak celkem jasně demonstruje, že je v milionářské soutěži absolutně nekonkurenceschopný.

Vrcholem byl poslední sedmibrankový venkovní debakl od Liverpoolu, s Neapolí Rangers prohráli doma 0:3. Jasné vítězství domácího mužstva se dá čekat také v odvetě.

Tým trenéra Luciana Spallettiho řádí nejen v Sérii A i Lize mistrů, ve které může vyhrát jako první italský klub od Juventusu v roce 2004 úvodních pět zápasů ve skupině.

V neděli Neapol udolala AS Řím 1:0 gólem Osimhena, v Lize mistrů se spoléhá na mimořádně produktivní trio Raspadori (4+1), Zielinski (3+2) a Kvaratskhelia (2+3), ve čtyřech zápasech se Partenopei blýskli 17 góly a doma zničili Liverpool 4:1 a Ajax 4:2.

I s možnými změnami v sestavě Neapol nepoleví, hráči se fotbalem baví a fanoušky potěší dalším vysokým vítězstvím proti soupeři, která má svých starostí dost.

V sobotu doma remizoval ve skotské lize s Livingstonem 1:1, na marodce pak má kupu hráčů.